Nightlife Nightlife

         Pentru turiștii care vizitează Municipiul Târgoviște, oferta de petrecere a timpului este una extrem de variată, aceștia având la dispoziție cluburi, pub-uri si restaurante decorate modern, in stil de epoca, ori tematic care oferă o ambianță caldă, primitoare și meniuri tradiționale, dar și din bucătăria internațională. 
​         Restaurante și bistrouri de bun gust și cu meniuri rafinate vom găsi și de-a lungul Căii Domnești – cea mai veche arteră a orașului, amintită încă din veacul al XVII-lea, dar și mai la sud la intersecția cu strada 9 Mai, într-o casă veche, azi monument istoric. O altă zonă cu localuri selecte, remarcabile prin ambianța de epocă și arhitectura bine conservată a caselor, o constituie partea de început a bulevardului Carol I dar și partea adiacentă str. Arsenalului.
​         În fine, unul dintre cele mai vechi, mai cunoscute și probabil și mai populare cluburi din Târgoviște, local fără pretenții, destinat iubitorilor de muzică bună (în special rock), unde veți putea cunoaște o parte a boemei intelectuale și artistice a orașului, și care găzduiește lunar concerte ori spectacole de teatru sau de improvizație, cu participarea actorilor de la Teatrul „Tony Bulandra", obișnuiți ai locului, se găsește la numai 15 minute de mers pe jos din centru, în imediata apropiere a girației ce marcheză intersecția dintre bulevardele Carol I și I.C. Brătianu.
​         Fie că vorbim de relaxarea unei zile de vacanță, de o cină în familie sau cu prietenii, de un prânz de afaceri, în Târgoviște toate sunt posibile.