↩  TÂRGOVIȘTEA TURISTICĂ - pagina principala
Un nou parc a fost inaugurat în Târgovişte!
parc nou complex natatie parc nou complex natatie parc nou complex natatie parc nou complex natatie parc nou complex natatie parc nou complex natatie parc nou complex natatie parc nou complex natatie

Anul 2024 a debutat cu o veste foarte bună pentru locuitorii municipiului Târgoviște. Au fost finalizate lucrările la cel mai mare parc construit în oraș după Revoluția din 1989 și al doilea ca mărime după Parcul Chindia. Este amplasat pe locul fostei baze de agrement Crizantema, în vecinătatea Complexului Turistic de Natație Târgoviște, și include un spațiu verde generos, numeroase specii de arbori și arbuști, mobilier urban inteligent cu Wi-Fi, locuri de joacă, o zonă de fitness, o fântână arteziană, piste pentru biciclete, o tiroliană, dar și un minipoligon rutier destinat copiilor.

Acestora li se adaugă lacul de agrement, care, în sezonul cald, va putea fi utilizat pentru plimbări cu barca sau cu hidrobicicleta. De asemenea, în cadrul clădirii multifuncționale, a fost amenajat un loc de joacă interior, dotat echipamente de joacă de tip softplay.

© 2015 Primaria Targoviste - Toate drepturile rezervate