↩  TÂRGOVIȘTEA TURISTICĂ - pagina principala
Zilele Județului Dâmbovița, 31 mai - 13 iunie!
zilele judetului dambovita zilele judetului dambovita zilele judetului dambovita

Atestat printr-un document emis de domnitorul Neagoe Basarab la 4 iunie 1512, județul Dâmbovița va fi, în perioada 31 mai - 13 iunie 2024, gazda unei sărbători dedicate întregii comunități, care va fi marcată de o serie de evenimente culturale deosebite pregătite de administrația județeană.

În toată această perioadă, vizitatorii vor avea acces gratuit la Curtea Domnească din Târgoviște, unde se pot bucura de diverse ateliere, gastronomie medievală, jocuri și concursuri medievale sau concerte.

Programul va mai cuprinde vernisaje de expoziții, un târg al meșterilor populari, o paradă medievală, teatru pentru copii sau campionate de baschet, tenis și fotbal, dar și o serie de evenimente culturale care vor avea loc la Biblioteca Județeană și la Ansamblul Brâncovenesc de la Potlogi.

Ultimele zile ale manifestărilor vor fi dedicate concertelor susținute de artiști și trupe, precum No Mercy, Boney M Xperience, Liviu Teodorescu & Band, Andia, Delia, 3 Sud Est și The Motans, și se vor încheia cu spectacole de lasere și artificii.

© 2015 Primaria Targoviste - Toate drepturile rezervate