Evenimente Evenimente

Înapoi

Festivalul – Concurs Naţional „Ion Dolănescu”, ediția a VII-a

 

 

În perioada 23-24 septembrie, la Târgoviște, va avea loc ediția a VII-a a Festivalului – Concurs Naţional „Ion Dolănescu”.

afis

Astfel, pe 23 septembrie, la Clubul Studenților, începând cu ora 17:00, va avea loc concursul propriu-zis, iar pe 24 septembrie, la ora 18:00, în Piața Mihai Viteazul se va desfășura Gala Laureaților.

afis

Ambele seri se vor încheia cu recitaluri excepţionale susţinute de invitaţi de marcă ai muzicii populare româneşti.

IMPORTANT‼

Este permisă participarea la spectacole doar pentru persoanele care: a) sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare; b) prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore; c) prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore; d) se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

Minorii cu vârsta până la 12 ani sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării la spectacole. Persoanele fizice sunt obligate să facă dovada situațiilor prevăzute mai sus prin intermediul certificatelor digitale ale Uniunii Europene privind COVID-19. Este necesară și prezentarea unui act de identitate. Orice încălcare a regulilor de mai sus atrage pierderea dreptului de participare și părăsirea imediată a spațiului.


 


Târgul de Mărţişor (februarie-martie)
Tudoriţa sau Paştele cailor (martie)
Sărbătorile Pascale (aprilie-mai)
Concursul şcolar Art4U (mai)
Festivalul Internaţional de Interpretare Instrumentală „W.A. Mozart" (mai)
Festivalul Păpuşilor Vii (mai-iunie)
Atacul de Noapte (iunie)
Festivalul Cultura Urbană (iunie)
Festivalul BABEL
Bienala „Gheorghe Petraşcu"
Festivalul internaţional de Folclor (septembrie)
Târgul Meşterilor Populari (septembrie)
Zilele Cetăţii Târgovişte (septembrie)
Crizantema de Aur (octombrie)
Festivalul-concurs naţional de literatură „Moştenirea Văcăreştilor" (octombrie-noiembrie)